Brila Coating

Een glascoating is een innovatieve permanente lakverzegeling die wordt aangebracht bovenop de bestaande laklaag waarna deze een extra harde toplaag vormt. De lak is hiermee beschermd tegen krasjes, vervaging voorkomend uit wassen, blootstelling aan zure substanties zoals b.v. vogelpoep, enz. Het is tevens een uitstekende U.V. beschermer.

Brila Coating
Bescherming

Waartegen biedt Brila bescherming?

BRILA Premium Body Glass Coating is een 100% in-organische glascoating op basis van pure silica die ervoor zorgt dat uw auto op de best mogelijke manier beschermd wordt tegen UV-straling, industriële vervuiling, zure regen, insectvervuiling etc. Daarnaast zorgt glascoating voor een voortreffelijke glans en beschermt het de lak op een ongekende wijze. BRILA glascoating bestaat uit twee componenten die samen een sterke beschermlaag vormen. Deze beschermlaag geeft een mooie en diepe glans aan de lak van uw auto. Tevens is deze kraswerend en zeer water- en vuilafstotend. BRILA glascoating is eenvoudig te onderhouden.

wassen

Bij een correct onderhoud heeft een glascoating een levensduur van 5 tot 10 jaar.

 

wassen2

Een enorm diepe extreme wetlook glans

Extra vuil- en waterafstotend (hydrofobisch)

Zeer gemakkelijk in onderhoud en een sterk zelfreinigende werking

Bescherming tegen boomsappen, dierlijke resten, insecten, UV-straling, zure regen, zout,

Beter bestand tegen gebruikssporen en krasjes door de hardheid van de coating

rubson
ruit

Glascoating niet enkel voor de lak !!

coating voor de velgen en of remklauwen

Het hydrofobisch (water- en vuilafstotend) effect van glascoating zorgt ervoor dat remstof zich moeilijk kan hechten op de velgen.

Levensduur tot 12 maanden

De velgen worden gedemonteerd en grondig gereinigd en schoongemaakt. Na een grondige reiniging brengen we Brila aan op de buiten- en/of binnenkant van de velgen.

Glascoating op de ramen zorgt voor maximale veiligheid en comfort in regenachtige of winterse omstandigheden. Het houdt de ramen schoon en zorgt ervoor dat water vanzelf van de ruit glijdt.

velg
interieur2

Is speciaal ontwikkeld om plastic te beschermen tegen UV-straling en oxidatie.

Dankzij de unieke formule wordt verbleekte plastics terug donker en verbergt het ook andere symptomen van veroudering. Er blijft een mooie satijnglans op het oppervlak.

interieur